HEALEN (Helen) is het scheiden van energie. Post-its, systemen, blokkades opheffen/ patronen doorbreken / opruimen/ ordenen / inzichten krijgen etc. En daarna de ruimte die er in je energiesysteem ontstaat weer opvullen met jouw eigen energie. Op deze manier word jij steeds meer jezelf.

Doordat ik meer kan zien, horen, voelen, weet, soms ruik, en een fantastisch spirit team om mij heen heb die mij overal doorheen leidt, word ik samen met jou, in veiligheid en vertrouwen meteen naar de essentie ; knelpunten / energie blokkades / drempels / oorzaken gezet waar het voor jou op dit moment om gaat en wat jou helpt om NU en in DIT LEVEN verder te komen.

Hierdoor word je eigen krachtpunt / centrum weer helder. En leert deze (weer) beter herkennen zodat jij (weer) verder komt in jouw leven en op jouw eigen levenspad.

Ook geef ik je nieuwe inzichten mee zodat je thuis weet hoe je verder kan gaan. Ik schrijf alles op zodat je het later altijd weer terug kan lezen.

De helende Readingen (en POWERHEALINGEN & DUO HEALINGEN) zijn afgestemd op de persoon / personen die bij mij op afspraak is / zijn waarbij ik mij helemaal laat leiden door het te doen en I go with the flow.

Je ligt bij mij niet op een tafel of iets dergelijks. De HEALINGEN pas ik toe terwijl je met mij bijvoorbeeld in de praktijk of aan de telefoon zit of middels videobellen. Ik werk in en met een Healing Space. Op deze manier zitten we in een beveiligde spirituele ruimte. Soms lukt het niet om in één afspraak alle rotzooi op te ruimen en is het raadzaam om vaker langs te komen. Vaak voelen mensen dit zelf ook heel goed aan. Of dat ze bepaalde stappen hebben gezet en klaar zijn om een volgende HEALING toe te passen en met deze volgende stap, tips en tools goed kunnen gebruiken.

Natuurlijk is het spannend als je voor het eerst komt. Dat begrijp ik heel goed. Wij doen dit samen. Alles is bespreekbaar en uiteraard is wat wij bespreken PRIVÉ.

Wil je actief en fysiek jouw Healingen ervaren? Boek dan een POWERHEALING in. Onder het kopje POWERHEALING lees je er meer over. Wil je samen met iemand een Helende Reading ontvangen, boek dan een Duo Healing in. (Nu nog introductieprijs) Het is ook mogelijk om een GROEPSHEALING te ontvangen. Stuur dan een berichtje via het contactformulier.

 

Steeds vaker boeken mensen een online Helende Reading in (via videobellen. ) Het is een prima optie als je wat verder weg woont, gewoon vanaf jouw eigen bank of gekozen plek een HEALING wil ontvangen. De HEALING heeft dezelfde werking. Het is maar net wat jij zelf het prettigste vind of wat het beste uitkomt. Ook hier schrijf ik zoveel mogelijk op. Ik maak na afloop van de sessie screenshots en stuur deze naar jou door.

Als je een afspraak wilt inboeken kan dit onder het kopje afspraak maken. wil je een online Helende Reading? Geef dit dan aan bij de opmerkingen. Ik zal je dan op jouw ingeboekte tijd facetimen /via whatsapp  videobellen. Zit je dag datum en tijd er niet bij of heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier. Je kan mij ook vinden en volgen op Facebook en Instagram BabsHealingAngel. Hierop post ik filmpjes, quotes en tips & tools.

> Meer informatie over de diverse mogelijkheden en kosten is hier te vinden.